4 põhjust, miks teleskooplaadur on parim valik

Mistahes töid teostades on sageli üheks kõige olulisemaks teguriks tööde hind. Olgugi, et hinnast olulisem on saadava tulemuse kvaliteet, ei tee paha ka kulude kontrolli all hoidmine. Siinkohal saab abi teleskooplaadurist, mille abil saab tehtud mitme masina töö! Teleskooplaadur kujutab endast erinevate seadmete optimaalset kombinatsiooni – ühendatud on tõstuki, kopa ja kraana peamised funktsioonid.

Kui soovid teada, kuidas teleskooplaadur just sind aidata saab, tutvu allpool masina meie poolt välja toodud peamiste eelistega.

Teleskooplaadur – väärt abimees igal pool

Tegelikkuses on teleskooplaaduril veelgi rohkem eeliseid, kuid ka järgmise nelja kõige olulisemat eelisega tutvumise järel on masina kasulikkuses raske kahelda. Tänu nendele on Manitou 1840 universaalsete teleskooplaadurite abil võimalik ära teha tohutu hulk erinevaid töid.

  1. Mitmekülgsus – suur valik lisaseadmed. Ei ole mingi ime, et selle masinaga saab ära teha nii suurel hulgal töid, sest seadmel saab kasutada nii tõsteharke, koppasid, tõstekorvi kui ka kraana noolt. Kõigi nende võimalustega saad lähemalt tutvuda siin.
  2. Teleskooplaadur sobib igale maastikule. Olgu tööde tegemise kohaks linnas asuv ehitusplats või keeruline maastik põllumajandustöödeks, see masin ei jää hätta mitte kuskil. Täiuslik kesktee, kuna paljudes olukordades võib tekkida probleeme nii väiksemate (kehvem jõudlus) kui ka suuremate masinatega (ei sobi igale pinnasele).
  3. Hea nähtavus ja manööverdusvõime. Laadurit Manitou 1840 kasutades on juhile tagatud 360-kraadine nähtavus ja tänu nelikveole ning kolmele juhtimisrežiimile on manööverdamine hõlbus ka keerulisemates oludes. Lisaks aitab hea nähtavus ka ohutust tagada.
  4. Kompaktne ja lihtne transportida. Erinevalt suurtest kraanadest ja tõstukitest on teleskooplaadur mõõtmetelt kompaktne ja sellega liikumine ühest töökohast teise seetõttu ka oluliselt mugavam. Lisaks võtab masin loomulikult vähem ruumi nii tööplatsil kui ka garaažis.

Millisteks töödeks me ise teleskooplaadurit kasutanud oleme?

TeleskooplaadurEttevõte Kris Arendus on oma töödes kasutanud Manitou 1840 teleskooplaadureid seinast-seina ülesannete täitmiseks, näiteks:

  • suurte tööstuslike seadmete ja väiksema maja teisaldamiseks kahe masinaga korraga;
  • veokitelt erinevate materjalide mahalaadimine;
  • vundamendi tagasitäide;
  • materjalide tõstmine korrustele;
  • erinevad pinnasetööd;
  • rõduelementide paigaldamiseks;
  • veoautode pinnasest väljatõmbamiseks;
  • kivist töötasapinna tõstmiseks läbi akna kööki;
  • rõduelementide paigaldamiseks;
  • puitmajade montaažiks valmis elementidest;
  • vermide paigalduseks jne.

Mistahes töö sul parajasti sellist mitmekülgset abivahendit vajab, võta julgelt ühendust Teleskooplaadur.ee meeskonnaga. Lepime tingimustes kokku, vajadusel anname tööde osas nõu ja leiame sinu jaoks sobivaima lahenduse!