Milliste tööde jaoks on miniekskavaator parim valik?

Miniekskavaatori populaarsusest annab märku see, et tegemist on väga sageli renditava seadmega, mille järele on suur nõudlus. Asjale on ka hea seletus – olgugi, et tema nimes sisaldub sõna “mini” ja ta on tavapärase ekskavaatoriga võrreldes tõesti kordades väiksem, saab selle masinaga teha ära väga palju töid.

Kuna kasutada saab erinevate mõõtmetega koppasid ja miniekskavaator suudab toimetada ka kitsastes oludes, on tegemist nii koduste majapidamiste kui ka ettevõtete lemmikuga.

Miniekskavaator aitab nii kodudes kui ka firmades

miniekskavaator

miniekskavaator

Ei ole vahet, kas elad talus või kortermajas – erinevaid kaevetöid võib ette tulla igal pool. Kas on vaja uuendada kanalisatsiooni, tuua majani praegu aktuaalne kiire internetiühendus või lihtsalt maastikku kujundada, miniekskavaator aitab kõik need tööd ära teha. Siinkohal võib eelistena kodumajapidamiste jaoks välja tuua:

  • masina väikesed mõõtmed, mis muuhulgas võimaldavad kerget transportimist, head manööverdamist ja ligipääsu ning kõike seda ilma pinnast liigselt kahjustamata;
  • tihedama asustusega kohtades on suuremate masinatega võrreldes eeliseks ka väiksem müra, mis võiks muidu naabreid liigselt häirida.

Loomulikult kehtivad kõik eelnevalt loetletud kasud ka ettevõtetele, kuid suuremate tööde puhul on veel aspekte, mida silmas pidada (ent samamoodi kehtivad need koduõues tehtavatele töödele):

  • väga hea funktsionaalsus, mis ei jää sugugi alla miniekskavaatori suurematele “suguvendadele” – ka väiksemad masinad pöörlevad 360 kraadi ja on piisavalt võimsad;
  • töötamine keerukamates oludes, näiteks kallakutel või siis maanteede ääres ilma liiklust liigselt häirimata;
  • raha säästmine – lisaks üürimise hinnale on võimalik säästa ka transpordilt.

Teleskooplaadur.ee rendib kvaliteetse miniekskavaatori hea hinnaga

Meie poolt kasutatavad masinad on JCB 8018 tüüpi miniekskavaatorid, mida iseloomustab suur efektiivsus ja kerge käsitsemine. Oleme kasutanud neid seadmeid väga edukalt järgmiste tööde tegemisel: trasside ja kraavide kaevamine, pinnasetööd, vundamentide lahtikaevamine, kivide teisaldamine ja mitmesuguste aukude kaevamine.

Kui tunned, et sul on oma tööde teostamiseks vaja just sellist efektiivset, kuid kulutõhusat masinat, võta ettevõttega Kris Arendus ühendust meie veebilehe kaudu või helista 555 13 292. Olgu väljas ilm milline tahes, kaevetöid võib ette tulla igal ajal!