Teleskooplaadur aitab kohtades, kus tõstuk hätta jääb

Teleskooplaadureid ei ole asjata kirjeldatud kui universaalseid abimehi – lisaks suurele hulgale eriilmelistele tööülesannetele sobib masin ka paljudesse erinevatesse oludesse. Sealhulgas aitab teleskooplaaduri tõstuk ka seal, kus oleks tarvis kahveltõstukit kasutada – pakkudes samas oluliselt paremat jõudlust.

Teleskooplaaduri tõstuki eelised tavapärase kahveltõstuki ees

Oleme oma blogis juba kirjutanud sellest, miks teleskooplaadur on parim valik. Kuna need eelised on niivõrd olulised, ei ole patt neist mõnda siinkohal taas välja tuua. Klassikaline kahveltõstuk on tõstmisel ja lühikeste vahemaade läbimisel väga hea lahendus, kuid keerukamates oludes jääb see masin hätta. Siinkohal tulevad mängu teleskooplaaduri eelised tõstuki ees.

Tänu suurele hulgale lisaseadmetele on Manitou 1840 universaalne laadur koheselt valmis ka tõstetööks kahvlite abil. Et asi oleks selgem, toome ära olulisimad eelised:

  • teleskooplaaduri kahvlite niigi suurt tööulatust saab 2,3 meetri pikkuste pikendustega veelgi suurendada;
  • laaduri tõstevõime on koguni 4 tonni ja selline tõstuk ei jää hätta ei ehitusmaterjalide ega isegi väiksemate masinate tõstmisega;
  • teleskooplaaduril on palju parem läbivus erinevatel maastikel ja masin sobib kasutamiseks nii maale kui ka linna, nii asfaldile kui ka põllule;
  • laadurit ei häiri ka ebatasased pinnad ja masinat on võimalik vastavalt vajadusele kallutada.

Parima lahenduse leidmine ja hinna kujunemine

Teleskooplaaduri rentTeleskooplaaduri universaalsus tuleb hästi välja ka selles, milleks me oma masinaid ise kasutanud oleme. Tänu kahvlitele oleme oma tõstukit lisaks tööstuslike seadmete tõstmisele kasutanud ka väiksema maja teisaldamiseks kahe masinaga korraga. Lisaks selle kõrval juba argisemad tööd nagu materjalide laadimine veokitelt ja ehitusmaterjalide ning sisustuse tõstmine korrustele või ruumidesse.

Seega saab universaalne tõstuk aidata tõesti paljuga ja takistuseks ei ole ka teenuse hind. Rentides Teleskooplaadur.ee laaduri koos juhiga, maksad ühe tunni eest vaid 41 eurot (väikseim rendiaeg on 1,5 tundi). Õhtuti või nädalavahetustel teostatavate tööde osas on hinnalisa kokkuleppeline, kuid pikema perioodi puhul saame hinna osas kindlasti läbi rääkida.

Vali Teleskooplaadur.ee mitmekülgne ja taskukohane teenus

Kui sulle tundub, et meie pakutav universaalne laadur on just see mitmekülgne tõstuk, mida sul tarvis on, võta meiega ühendust. Aitame sind nõuga ka siis kui sa ei ole oma soovides veel kindel – koostöös meie spetsialistidega leiad lihtsa vaevaga parima lahenduse.