Korvtõstuki rent – parim teenus nii talvel kui ka suvel

Võib liialdamata väita, et teleskooplaaduri eelistest rääkides jutt niipea otsa ei saa. Oleme oma blogis ka varasemalt selle seadme eeliseid lahanud, kuid seda detailidesse laskumata. Ent nüüd on paras aeg tutvustada ühte teleskooplaaduri lisaseadmega seotud teenust, milleks on mitmekülgse korvtõstuki rent.

Korvtõstuki rent ehk midagi igaks aastaajaks

Siinkohal võib lugejal tekkida õigustatud küsimus – millistes olukordades korvtõstuki rent kasulik on? Kuna neid valdkondi on väga palju, otsustasime need allpool ära tuua aastaaegade kaupa. Korvtõstukile jagub tööd aastaringselt:

  • Kevad. Kevad on hea aeg koduse suurpuhastuse jaoks ja korvtõstuki korvist saab näiteks nii uusi aknaid paigaldada kui neid ka hiljem pesta.
  • Suvi. Teleskooplaaduri korvi kasutades on võimalik edukalt tänavavalgustust ja reklaamtahvleid paigaldada ning hooldada.
  • Sügis. Enne kütteperioodi algust tasub kindlasti korsten üle vaadata. Tõstuki rent aitab aga ka vihmaveerennide puhastamisel ja erinevatel katusetöödel.
  • Talv. Talvekuudel on sageli vaja katuselt jääpurikaid ja lund koristada ning ka siin on korv väärtuslik abimees.

Kuigi tööd on loetletud aastaaegade kaupa, ei keela keegi siiski talvel reklaame paigaldada või kevadel aknaid pesta! Korvtõstuki rent aitab kõik täpselt õigel ajal tehtud saada ja seda kõrgema heki pügamisest kuni ehitustöödeni välja.

Millised on korvtõstuki eelised teiste sarnaste lahenduste ees?

firmast, teleskooplaadur, teleskooplaadur.ee

firmast, teleskooplaadur, teleskooplaadur.ee

Loodetavasti on lugejatel eelneva põhjal tekkinud küllaldaselt ideid, kuidas korvtõstukit kasutada. Kuid siinkohal tasub välja tuua mõned korvtõstuki eelised teiste sarnaste masinate ees.

  • Töid saab teha eemalt – hoonele liiga lähedale minemata on võimalik säästa haljasala. Samamoodi on see eelis läbimatu pinnase korral (lahti kaevatud vundament, paksud lumehanged jne). Korvi õigesse kohta saamiseks on võimalik kasutada masina 17,5 meetrist masti.
  • Liikumine kehval pinnasel – korvitöid on võimalik teha pinnasel, kus teistel korvtõstukitel oleks liikumine võimatu.
  • Jääb ära korvtõstuki toomine ja viimine rendifirmasse – Teleskooplaadur.ee sõidab koos korviga ise kohale!

Telli korvtõstukiga teleskooplaadur juba täna!

Pole mõtet pikka aega seisnud töid või peas tärganud ideid liiga kauaks edasi lükata. Haara julgelt härjal sarvist ja telli teleskooplaadur juba täna ning saad tööd kiiresti tehtud. Helista meile numbril 5551 3292 või saada e-kiri aadressile Teleskooplaadur@gmail.com.